(+31) 6 14 62 99 94 info@starremans.nl

Over Gitta

Mijn business is mijn passie!

Mijn naam is Gitta Starremans

Ambitieus, Behulpzaam, Optimisme, Balans en Spiritueel. Dat zijn woorden die echt bij mij passen en mij maken die ik ben. Een mens met een levensmissie. Ik wil mensen helpen en dan ook nog vanuit een bepaalde bezieling! Ja inderdaad, ik ben ook nog eens spiritueel. Een unieke combinatie waarmee ik een extra dimensie toevoeg aan het werk waarmee ik mensen help.

Ik houd niet van stilzitten, maar wil me voortdurend verder ontwikkelen en investeren in mijn vakmanschap en op een prettige manier geld verdienen – ook voor een ander – met mijn business.

Zijn dat levensvisie en business dan twee uitersten? Nee hoor, deze zaken zijn uitstekend te combineren. Ik help mensen en vraag hier een eerlijke prijs voor, waardoor geven en nemen mooi in balans zijn. Dat is precies wat ik zocht.

Mensen helpen, dat heeft mij gebracht tot mijn vak:  Ondernemers helpen die nu niet kunnen doen, wat ze willen doen hun ambitie te realiseren. Dat ligt binnen mijn mogelijkheden. Dus ben ik:

PA voor ondernemers met ambitie

Personal assistant
Vanuit bezieling werken is het veel gemakkelijker, geeft je meer kracht en inzicht.
Ik doe graag waar ik goed in ben. Werken vanuit mijn bezieling en intuïtief inzicht, levert zichtbare verbetering op persoonlijk én op zakelijk vlak. Door dit vermogen te activeren biedt mij dit meer mogelijkheden tot groei en succes, waar een ander zakelijk van kan profiteren.

En dan nog het spirituele; Het betekent voor mij concreet dat alles met alles verbonden is en dat er meer is tussen hemel en aarde. Onderschat spiritualiteit in business niet. Het is een belangrijke levenswijze waarmee je je welzijn verbetert en bovendien de efficiency en productiviteit van je werk kunt verhogen. Maar daar kom ik nog wel eens persoonlijk op terug.

Mijn bedrijf bestaat nu 8 jaar: ik ben begonnen in januari 2009
Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt van de start als ondernemer. Zoveel verschillende mensen en ondernemers, zelfs internationaal. Belangrijk voor mij was de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Ontspanning is belangrijk, van ervaringen leer je, alleen zo kun je verder groeien. Iedereen heeft de mogelijkheden om zijn/haar bedrijf te laten groeien. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn en mijn geld mee mag verdienen, op een mooie en eerlijke manier.

Een levensgenieter, dat ben ik zeker
Ik ben een echte levensgenieter en tevens een rustfactor die positief in balans is. Het genieten van andere dingen naast het werk geeft mij rust en kom ik tot nieuwe ideeën en inzichten. Ben bijzonder geïnteresseerd in architectuur en interieur. Niet voor niets heb ik mij hier na mijn studie nog verder in verdiept. En dan mijn grootste passie, KOKEN, lekker en gezond eten. De Italiaanse keuken dat is het voor mij. Pure en eerlijke voeding, zonder toevoegingen zoals we van een echte Italiaanse keuken gewend zijn. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen met mijn kookkunsten en kan hier echt van genieten.

En is dit nu allemaal zo anders dan mijn werk als PA? Nee, zeker niet, het staat allemaal met elkaar in verbinding en draagt beslist bij om je ambitie te bereiken.

Genoeg over mij. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Ik bied jou als ONDERNEMER een totaalpakket: werkzaamheden als PA, gecombineerd met mijn kennis over spiritualiteit in business en gezonde voeding. De ideale combinatie om nu te kunnen doen wat jij zou moeten doen, om jouw ambitie te realiseren.

Hartelijke groet,

Gitta

GITTA ONTMOETEN?

Contact