(+31) 6 14 62 99 94 info@starremans.nl

Over jou, als ondernemer

Ondernemer met ambitie

Je wijkt af van je koers, zit op de verkeerde route en mist daardoor je eindbestemming

Je bent een ondernemer met ambitie en aan het groeien. Je hebt een brein bomvol goede ideeën, maar geen tijd om deze te realiseren.  Je bent niet bezig met de dingen die je zou moeten doen. Sterker nog: je wordt continue lastig gevallen met zaken die je niet wilt. Kortom je doet niet wat je die dag had willen doen en loopt daardoor OMZET mis.

Je komt onvoldoende toe aan hetgeen je zou moeten doen.
Je beseft dat je niet overal even goed in kunt zijn en wilt zijn.
Je maakt lange dagen, zonder hier echt voldoening in te vinden.
Je maakt elke dag offertes, maar opvolging?
Balans tussen je werk en privé, ken je niet.
Vrije dagen? Weekend? Vakantie? Wat was dat ook alweer.
Vervelende werkzaamheden schuif je steeds verder vooruit.
Je weet dat je meer kunt halen uit je verkoop, maar komt handjes tekort en zoekt ondersteuning
Je wilt van jouw business weer jouw droombusiness maken
Je vindt het moeilijk om werk uit handen te geven
Je wilt succesvol zijn, maar het ontbreekt je soms aan focus en structuur
Je voelt je soms alleen in het ondernemerschap en hebt iemand nodig die je ondersteunt, inspireert en adviseert

Herken je deze problemen en worstel jij hier ook mee?

Elke dag is voor jou weer een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Eigenlijk wil je geen hulp of ondersteuning van een personal assisant, dus schuif je hulp ver voor je uit en blijf je alles alleen doen. Want welke personal assistant zou nu goed voor jou zijn en past bij jouw onderneming en ambitie? Toch wil je verder groeien met je bedrijf, maar het lijkt alsof je steeds je steeds maar weer in het zelfde cirkeltje terecht komt, waardoor je niet verder komt.  Je wilt nieuwe producten ontwikkelen, ziet kansen en groeimogelijkheden, alleen ontbreekt het je aan tijd. Het lukt je gewoonweg niet meer om het allemaal  alleen te doen.

JE WILT WEER ONDERNEMEN MET PASSIE , DOEN WIJ JIJ GOED IN BENT EN jij JE GELD MEE VERDIENT!

Je zoekt hulp en ondersteuning. Iemand die je ondersteunt en waar je te allen tijden terecht kunt voor advies en feedback.

STOP met alles zelf blijven doen en bespaar jezelf jarenlang ploeteren, met werkzaamheden waar jij geen geld mee verdient. Heb je wel eens uitgerekend wat dat allemaal kost?

De tijd die het je kost alles zelf te willen doen en de omzet die je daardoor misloopt. Ik kan je verder helpen. Als ondernemer weet ik hoe belastend sommige werkzaamheden voor jou kunnen zijn. Daarnaast besef ik ook hoe moeilijk het is om een aantal werkzaamheden UIT HANDEN TE GEVEN. Echter alleen door zaken uit handen te geven krijg jij weer zicht op de koers van je onderneming en kun je verder groeien. Investeer in een personal assistant die jou op de juiste manier kan ondersteunen en werk uit handen neemt. Iemand waar je te allen tijden terecht kunt voor advies en feedback. Durf te vertrouwen op de expertise van een ander, mijn expertise.

Niet loslaten betekent voor altijd houvast verliezen!

Twijfel je nog!

Wellicht twijfel je nog ondanks hetgeen je net allemaal hebt gelezen. Gaat het mij wel opleveren waar ik op hoop, is het dit wel waard en misschien wel de angst of je het wel terug gaat verdienen? Ik ben er van overtuigd dat met een personal assistant ook jouw onderneming weer verder kan groeien. Maar ben jij er ook werkelijk klaar voor om ervoor te gaan?

Ik geef je alvast 10 redenen om te starten met een Personal e/o Virtual Assistant:

  1. Een assistant motiveert, inspireert en adviseert.
  2. Een assistant geeft je steun.
  3. Met een assistant leer je steeds meer werkzaamheden los te laten.
  4. Een assistant werkt actiegericht.
  5. Een assistant is 100% vertrouwelijk.
  6. Je werkt vanuit je eigen omgeving.
  7. Je hebt ondersteuning op de tijden dat het jou uitkomt.
  8. Werk ik als virtual assistant voor je, dan heb je niet te maken met reistijden en reiskosten die in rekening worden gebracht.
  9. Altijd snel en persoonlijk contact.
  10. Het is goedkoper dan iemand in vaste dienst nemen.

Ik wil je graag helpen. Ga met me in gesprek, geheel vrijblijvend en ervaar of ik je de ondersteuning kan bieden die je zoekt. Je haalt zeker waardevolle informatie uit ons gesprek en blijkt dat je er toch nog niet klaar voor bent, geen probleem!

IK WIL MEER FOCUS

Contact