(+31) 6 14 62 99 94 info@starremans.nl

Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning op maat

Een persoonlijke ambassadeur om jouw SALES te verhogen

Dilemma voor elke ondernemer

Je hebt de beslissing genomen en bent toe aan de volgende stap in je onderneming. Je wilt je ambitie realiseren; verder groeien, betere prestaties leveren, een hogere winst behalen en meer opdrachten binnenhalen. Maar tegelijkertijd blijft ook kwaliteit en vrije tijd belangrijk voor je. Sta je al een tijdje voor dit dilemma? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar, verkoopondersteuning op maat. Met een goede “assistant” die bij jou past kun je dit realiseren. Persoonlijke aandacht, professionele ondersteuning en een oplossingsgerichte houding staan bij mijn werkzaamheden voor jou centraal. Ik laat jou als ondernemer zien wat je waard bent en bij welke vormen van verkoopondersteuning dat het beste tot zijn recht komt.

Virtual assistent

Verkoopondersteuning zoals jij dat wenst
Meer omzet, meer klanten en tijd voor jezelf

Herinner je je het enthousiasme dat je had toen je begon als ondernemer? Het is mijn job om jou dat gevoel weer terug te geven. 

Natuurlijk zijn er veel varianten te bedenken van verkoopondersteuning en kan ik je een hele lijst van werkzaamheden opsommen waarbij ik jou kan ondersteunen. Echter het gaat erom dat ik je ondersteun zoals jij dat wenst. Samen maken we een resultaatgerichte jaarplanning zodat jij verder kunt groeien en kijken we gericht naar welke werkzaamheden ik van je kan overnemen. Door een deel van je werkzaamheden uit handen te geven krijg je ook weer meer vrije tijd, waarin je je gedachten even op wat anders kunt richten en je geestelijk weer op kunt laden.Door mijn gedrevenheid is mijn focus te alle tijden gericht op hoe ik jou verder kan helpen belastende werkzaamheden, van je over te nemen en zorg te dragen voor de dagelijkse sturing binnen je bedrijf.

Investeer verstandig in tijd!

Door op een verstandige manier in je tijd te investeren en hulp in te schakelen van mij als assistant, kun je je weer gaan richten op de werkzaamheden die bijdragen aan de groei en omzet van je bedrijf. Je zult er al snel achterkomen dat het uitbesteden van werk geestverlichtend is en bovendien onder aan de streep kosten bespaart. Immers vergelijk je eigen uurtarief maar met dat van een assistant en reken uit je winst. Ieder uur dat jij investeert in randwerkzaamheden, die ten koste gaan van groei en omzet, regel ik voor je in veel minder tijd: dubbel verdiend dus!

Haal meer uit je onderneming en schakel mij in als jouw persoonlijke assistant. Haal iemand in huis die:

  • jou ondersteunt op o.a. organisatorisch en communicatief vlak en tevens fungeert als jouw creatieve sparringpartner
  • een frisse blik werpt op de bedrijfspocessen
  • inzetbaar is wanneer jij dat wenst: flexibel dus
  • alle faciliteiten zelf op orde heeft om jou te ondersteunen
  • beschikt over een uitgebreid netwerk die bijdrage kunnen leveren om jouw ambitie te realiseren
  • jarenlange ervaring heeft in een omgeving van zakenlieden en harde werkers.  Als ondernemer weet ik als geen ander wat er  bij komt kijken om je bedrijf goed te managen en te laten groeien.

Kosten, overzichtelijk en simpel

Mij inhuren als jouw persoonlijke assistant is heel simpel en zonder gedoe. Ik ben flexibel inzetbaar en daardoor ben je niet gebonden aan een bepaalde afname van uren. We bepalen welke werkzaamheden ik voor je ga regelen we hoeveel uren dit in beslag neemt. Spreken een tarief af en gaan aan het werk, makkelijker kan het niet! Ik ben vanaf 4 uur per week/f maand voor je inzetbaar. Samenwerken kan op verschillende manieren: op projectbasis, een abonnement per week/ per maand of los uurtarief. In een persoonlijk gesprek licht ik je de mogelijkheden graag toe en gaan we daarna direct aan de slag.

Onthoud altijd wat het je gaat opleveren!

  • Meer omzet en groeimogelijkheden, doordat jij weer kunt gaan doen waar jij je geld mee verdient
  • Overzicht en structuur in je werkzaamheden
  • Je verruild hard werken voor slim werken en krijgt daardoor weer meer vrije tijd voor je gezin, hobby’s vrienden etc.

Ik wil je graag helpen. Ga met me in gesprek, geheel vrijblijvend en ervaar of ik je de ondersteuning kan bieden die je zoekt. Je haalt zeker waardevolle informatie uit ons gesprek en blijkt dat je er toch nog niet klaar voor bent, geen probleem!

TOE AAN EEN ASSISTANT, DAN WIL IK JE GRAAG ONTMOETEN

Contact