(+31) 6 14 62 99 94 info@starremans.nl

Werkwijze

Werkwijze Starremans Managementondersteuning

Voor wie

Starremans Managementondersteuning werkt voor ondernemers die:

  • Business als hun passie hebben
  • Een enorme drive hebben om hun ambitie te realiseren
  • Op zoek zijn naar groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Vernieuwend en vooruitstrevend zijn
  • Groot of klein
  • Startend of juist jarenlange ervaring hebben

en op zoek zijn naar net dat beetje meer dan alleen ondersteuning.

Uitgangspunten

Ik ben 24/7 te bereiken via telefoon en email. Het moderne werken! En heb je een keer een opdracht in het weekend of in de avonduren, geen probleem. Dat is een onderdeel van mijn vak, ik sta altijd voor je klaar. De meeste werkzaamheden kan ik vanuit huis voor je regelen, heb je mij een dag op kantoor nodig dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Omdat ik veelal virtueel werk bevinden mijn klanten zich niet alleen binnen Nederland. Lukt het mij niet om een opdracht voor je uit te werken, dan besteed ik deze uit binnen mijn netwerk. Ik regel hoe dan ook in orde komt zonder dat jij je hierover druk hoeft te maken. Met mijn HBO achtergrond en ruim 18 jaar werkervaring in verschillende functies, geef ik je niet alleen praktische ondersteuning maar ben ik tevens een echte sparringpartner.

Altijd contact

Voor de meeste werkzaamheden ben ik niet bij jou op kantoor aanwezig. Dit vraagt om een andere denkwijze van zowel jou als mij. Samen bekijken wat voor jou het prettigst en makkelijkst werken is, ik pas me aan jou aan. We houden altijd contact met elkaar en jij weet precies waar ik mee bezig ben. Dat kan tegenwoordig door de diverse middelen die beschikbaar zijn, die bij jou en mij passen. Veelal zullen we contact onderhouden via email, telefoon, WhatsApp en skype. Op welke manier en welke frequentie we contact houden bepalen we samen en zal ook afhankelijk zijn van de aard van werkzaamheden.

Kosten

Mij inhuren als jouw persoonlijke assistant is heel simpel en zonder gedoe. Ik ben flexibel inzetbaar en daardoor ben je niet gebonden aan een bepaalde afname van uren. We bepalen welke werkzaamheden ik voor je ga regelen we hoeveel uren dit in beslag neemt. We spreken een tarief af en gaan aan het werk, makkelijker kan het niet! Ik ben vanaf 4 uur per week/ maand voor je inzetbaar. Samenwerken kan op verschillende manieren: op projectbasis, een abonnement per week/ per maand of los uurtarief. In een persoonlijk gesprek licht ik je de mogelijkheden graag toe en gaan we daarna direct aan de slag.

Wij samen

Er zijn altijd mogelijkheden tot samenwerking, dat weet ik zeker. En door het samen te doen kon je veder en behaal je meer resultaat. Ik bied je structuur en duidelijke communicatie waar en wanneer jij dat nodig hebt. Denk nu niet dat ik zomaar alles van je overneem. Nee ik zet ook jou in actie, door de ideeën die we samen hebben opgezet gestructeerd in werking te zetten. Om goed te kunnen samenwerken moet er natuurlijk wel een klik zijn tussen ons beide. Samen vormen we dan een ijzersterk team en realiseren we groei en omzet en zeker niet onbelangrijk een stukje extra vrije tijd voor jou. Zo kun je ook weer de dingen doen die het leven voor jou zo leuk maken!

Dus wat denk je. Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Waarom ik

Ik ben een mens met een levensmissie en tevens echte ondernemer die organisatorisch talent combineert met creativiteit, ambitie en optimisme! Met mijn achtergrond, ervaring, kennis en opleiding investeer ik graag mijn kennis en kunde om jou verder te helpen. Ik ben daarin een inspirator en motivator. Ik bied jou als ONDERNEMER een totaalpakket: werkzaamheden als PA, gecombineerd met mijn kennis over spiritualiteit in business en gezonde voeding. De ideale combinatie om nu te kunnen doen wat jij zou moeten doen, om jouw ambitie te realiseren.

Klaar voor een Assistant! Maak dan nu een afspraak.

Contact