DIENSTEN

“Ik lever ondersteuning op maat, precies die ondersteuning die bij jou past. Een all-round ondersteuning, waarbij ik veel taken uit handen kan nemen. Wil je meer weten? Neem contact met mij op om jouw wensen te bespreken.”

 

Management Ondersteuning

Ik werk voor zeer diverse bedrijven en ondernemers die overspoeld worden door werkzaamheden en op zoek zijn naar ondersteuning. Je hebt behoefte aan structuur, overzicht en iemand die weer met een frisse blik naar de organisatie en bedrijfsprocessen kijkt. Iemand die met je meedenkt, jouw plannen en ideeën omzet in concrete acties en de organisatie uit handen neemt. De focus ligt hierbij op ondersteunen & ontzorgen. Deze dienstverlening kan 100% virtueel, op locatie of een combinatie van beide. De werkzaamheden die ik verricht zijn zeer divers afhankelijk waar jij behoefte aan hebt.

Ontzorgen, adviseren & inspireren

Ben jij die drukbezette ondernemer op zoek naar ondersteuning? Weet je dat je veel van je werkzaamheden kunt delegeren aan een Personal c.q. Virtual Assistant? Mijn missie: ondernemers ontzorgen, ondersteunen, adviseren en inspireren. Ben je op zoek naar die paar extra extra handen? Stuur een mail naar info@starremans.nl voor algemene ondersteuning, agendabeheer, events, social media, back office, teksten schrijven, administratie en nog veel meer!

Ik heb Gitta leren kennen als een creative en enthousiaste vrouw. Zeer dienstverlenend en ze gaat tot het uiterste om haar opdrachtgever tevreden te stellen. Op het moment dat we bij Broere Zonwering op zoek waren naar een medewerker is Gitta op gesprek gekomen. Helaas op dat moment niet de medewerker waar wij naar op zoek waren, maar na een week toch besloten om met haar te gaan samenwerken en hier nooit spijt van gehad. Gitta pakt snel zaken op en ontwikkeld zich continue. Gitta is bij onze overgang naar Portugal nog enkele malen mee geweest voor de eerste beurzen, het is een fijn mens om mee samen te werken met een warm hart naar de mensen om haar heen. Als je op zoek bent naar iemand die je werk uit handen neemt zou ik zeker contact met haar opnemen. Ontzorgen is een woord dat heel goed bij Gitta past – Petra Barnhorn, Owner Toldolanda

 

Mogelijkheden

Starremans Managementondersteuning staat voor energie en expertise in jouw onderneming. Wanneer en hoe jij dat wenst, op locatie of op afstand. Dat is een onderdeel van mijn vak. Ik sta altijd voor je klaar. Het moderne werken. Gestructureerd, positief en rust brengend. Zodat jij je als ondernemer bezig kunt houden met hetgeen jij goed in bent en jij je geld mee verdient! Met welke werkzaamheden kan ik je helpen.

VIRTUAL ASSISTANT

Delegeer je taken dan aan een virtual assistant, 100% virtueel. Zo kun jij weer doen waar je goed in bent en je geld mee verdient.

PERSONAL ASSISTANT

Toch liever iemand op locatie aanwezig die je ondersteunt met al je werkzaamheden. Ook dit is mogelijk, al vanaf een paar uur per week.

BUSINESS MANAGEMENT

Zoek je iemand die strategisch en op hoog niveau met je meedenkt en werkt om je bedrijf op lange termijn te laten groeien?

BACKOFFICE

Heb je een back-office nodig of algemene ondersteuning. Met mijn jarenlange ervaring, ben ik graag van dienst.

SOCIAL MEDIA

Vind je online zichtbaarheid ook steeds belangrijker voor jou als ondernemer, maar kost het je gewoon teveel tijd. Ik neem de werkzaamheden van je over.

EVENTS

Personeelsfeest, bedrijfsuitje of een ander event. Ik help je mee met de organisatie zodat alles goed geregeld is.

 

 

Management Ondersteuning op Maat

Natuurlijk kan ik je een hele lijst van werkzaamheden opsommen waarbij ik jou kan ondersteunen. Maar ik lever ondersteuning  op maat, precies die ondersteuning die bij jou past. Waar het om gaat is dat ik jou all-round ondersteuning kan bieden, waarbij ik veel taken uit handen kan nemen. Dat geeft jouw de mogelijkheid om te werken aan de groei van je bedrijf. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op met Gitta Starremans. Stuur een e-mail via Info@starremans.nl. Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Gitta ontzorgt mij met allerlei zaken die niet direct mijn core business zijn. Door haar creativiteit en veelzijdigheid is zij zeer breed inzetbaar. Van het zorgvuldig samenstellen van de invulling van de website tot het maken van teksten, offertes, orders, versturen van mailings, contact onderhouden met de klant en het maken van de planning. Zelfs op de inrichting van de showroom heeft Gitta (als register interieurontwerper) een belangrijke stempel gedrukt. Kortom alles wat ik haar vraag wordt snel en gedegen door deze flexibele duizendpoot afgehandeld. Bovendien kan Gitta zelfstandig anticiperen op dingen waar ik op dat moment geen tijd voor heb, waardoor ik mij beter kan richten op mijn core business. Ze werkt zoals zij als mens ook in het leven staat: hulp biedend zowel zakelijk als privé, meedenkend, warm en accuraat. Ik kan Gitta’s naam dan ook met veel overtuiging aan mensen doorgeven- Bert Ruiter, BVR Zonwering.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen. Je vragen zijn van harte welkom. Stuur een mail naar info@starremans.nl.