Gitta Starremans, Virtual, Personal, Management Assistant

“Mijn business is mijn passie! Ambitieus, behulpzaam, optimisme, balans en spiritueel. Dat zijn woorden die echt bij mij passen en mij maken die ik ben. Een mens met een levensmissie.”

Mijn naam is Gitta Starremans

gitta-starremans Ambitieus, Behulpzaam, Optimisme, Balans en Spiritueel. Dat zijn woorden die echt bij mij passen en mij maken die ik ben. Een mens met een levensmissie. Ik wil mensen helpen en dan ook nog vanuit een bepaalde bezieling! Ja inderdaad, ik ben ook nog eens spiritueel. Een unieke combinatie waarmee ik een extra dimensie toevoeg aan het werk waarmee ik mensen help.

Ik houd niet van stilzitten, maar wil me voortdurend verder ontwikkelen en investeren in mijn vakmanschap en op een prettige manier geld verdienen – ook voor een ander – met mijn business.
Zijn dat levensvisie en business dan twee uitersten? Nee hoor, deze zaken zijn uitstekend te combineren. Ik help mensen en vraag hier een eerlijke prijs voor, waardoor geven en nemen mooi in balans zijn. Dat is precies wat ik zocht. Mensen helpen, dat heeft mij gebracht tot mijn vak: Ondernemers helpen die nu niet kunnen doen, wat ze willen doen hun ambitie te realiseren. Dat ligt binnen mijn mogelijkheden.

Werken vanuit bezieling

Ik doe graag waar ik goed in ben. Werken vanuit mijn bezieling en intuïtief inzicht, levert zichtbare verbetering op persoonlijk én op zakelijk vlak. Door dit vermogen te activeren biedt mij dit meer mogelijkheden tot groei en succes, waar een ander zakelijk van kan profiteren. Mijn bedrijf bestaat nu 14 jaar. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt van de start als ondernemer. Zoveel verschillende mensen en ondernemers, zelfs internationaal. Belangrijk is de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Ontspanning is belangrijk, van ervaringen leer je, alleen zo kun je verder groeien. Iedereen heeft de mogelijkheden om zijn/haar bedrijf te laten groeien. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn en mijn geld mee mag verdienen, op een mooie en eerlijke manier.

“Gitta is een fijne openhartige en ondernemende vrouw. We hadden een duidelijke hulpvraag voor haar om ons bedrijf beter op de kaart te zetten. Ze heeft ons heel goed geholpen. Gitta is professioneel, luistert naar je en komt vervolgens met een duidelijk plan van aanpak wat toegespitst is op je hulpvraag!” – Thamar Coenen, VitalCare

Een levensgenieter, dat ben ik zeker

Ik ben een echte levensgenieter en tevens een rustfactor die positief in balans is. Het genieten van andere dingen naast het werk geeft mij rust en kom ik tot nieuwe ideeën en inzichten. Ben bijzonder geïnteresseerd in architectuur en interieur. Niet voor niets heb ik mij hier na mijn studie nog verder in verdiept en ben ik ook werkzaam als register-interieurontwerpster. En dan andere passie, KOKEN, lekker en gezond eten. De Italiaanse keuken dat is het voor mij. Pure en eerlijke voeding, zonder toevoegingen zoals we van een echte Italiaanse keuken gewend zijn. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen met mijn kookkunsten en kan hier echt van genieten.

En is dit nu allemaal zo anders dan mijn werk? Nee, zeker niet, het staat allemaal met elkaar in verbinding en draagt beslist bij om je ambitie te bereiken.
Genoeg over mij. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Ik bied jou als ONDERNEMER een totaalpakket. De ideale combinatie om nu te kunnen doen wat jij zou moeten doen, om jouw ambitie te realiseren.

Mijn 2e passie: wonen en interieur

Een concept dat vorm kreeg toen ik begon met het verwezenlijken van mijn eigen droom in 2008. Startend vanuit mijn eigen onderneming bestaande uit de onderdelen managementondersteuning (personal/virtual/management assistent) en interieurontwerpster (Starremans Style Living). Hoe gek het misschien ook klinkt, maar deze beide onderdelen kunnen elkaar regelmatig versterken bij de werkzaamheden die ik tegenkom. Niet alleen het inrichten van woningen behoren tot mijn werk, ook het stylen van een woning voor bijvoorbeeld verkoop, projectbegeleiding van verbouwing of nieuwbouw. Met mijn eigen visie op wonen, ga ik voor tijdloze en verrassende interieurs.

Hartelijke groet,
Gitta

“Elke dag is een kans om je leven te veranderen”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen. Je vragen zijn van harte welkom. Stuur een mail naar info@starremans.nl.